Ελληνικό πρωινό

Εδώ στο Lavender cove λατρεύουμε να προμηθεύουμε τα τρόφιμα και τα ποτά μας από τοπικούς παραγωγούς. Ο Κόρφος και οι γύρω λόφοι είναι ευλογημένοι με υπέροχους ελαιώνες, αμπέλια και ποικιλία τοπικών περιβόλων.

Βεράντα με πανοραμική θέα στη θάλασσα

Το Lavender Cove έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη χαλάρωση των επισκεπτών μας και να σας δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εντυπωσιακή θέα που θα απολαύσετε είτε επιλέξετε να καθίσετε στην ιδιωτική σας βεράντα, δίπλα στην πισίνα, είτε να συμμετάσχετε στην πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα στη πανοραμική βεράντα με θέα 360 μοιρών στη θάλασσα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ

Ντόπιες μαρμελάδες, μέλι, φρέσκο ψωμί, ντόπια αυγά, τυρί, φρέσκα φρούτα… Κάθε πρωί μια χορταστική έκπληξη σας περιμένει στο δωμάτιό σας. Εδώ στο “Lavender Cove” μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας στη βεράντα σας. Εμείς θα το ετοιμάσουμε με φροντίδα και κέφι και εσείς μπορείτε να το απολαύσετε χαλαροί στην βεράντα σας. Βρίσκεστε σε διακοπές!

ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Στην πανοραμική βεράντα, θα βρείτε μια ποικιλία από φρέσκους χυμούς και οινοπνευματώδη ποτά που μπορείτε να απολαύσετε αγναντεύοντας τη θάλασσα.